ظاهرا چینی ها بسیار مصمم هستند تا استفاده از فناوری های مختلف در دنیای دیجیتال را به هویت کاربران پیوند بزنند و همه چیز را در فضای مجازی زیرنظر بگیرند؛ به طوری که هویت کاربرانی که از فناوری های دیجیتالی استفاده می کنند، تشخیص دادنی باشد.

از نخستین روز ماه دسامبر (۱۰ آذر)، تمامی کاربران چینی که قصد داشته باشند گوشی هوشمند جدید بخرند یا بخواهند از سرویس های دیتا استفاده کنند، نه تنها موظف به ارائه ی کارت ملی هستند؛ بلکه باید ابتدا چهره شان اسکن و هویتشان تأیید شود.

تشخیص چهره

چینگفته استاین روال را به منظور کاهش احتمال ی راه اندازی کرده تا هویت تمامی کاربران خدمات تلفن همراه و ردیاب کردنی باشد و هیچ کاربری نتواند به صورت ناشناس از خدمات و سرویس های اتصال به شبکه ی تلفن همراه استفاده کند.

یکی از موضوعات مهمی که در چنین تصمیم گیری هایی مطرح می شود، حفظ حریم خصوصی کاربران است. چین معمولا از فناوری های تشخیص چهره برای ردیابی و شناسایی اقلیت های قومی و سرکوب آن هاو مسافران و خودروهای حاضر در فهرست سیاه دولت استفاده می کند. هنوز مشخص نیست چین قصد دارند چه فرایندی پس از اسکن چهره در پیش بگیرند و آیا داده های حساس کاربران نیز به بانک اطلاعات اسکن چهره اضافه خواهد شد یا خیر؟

صرف نظر از مفید بودن یا نبودن اسکن چهره برای جلوگیری از ی، چنین بانک اطلاعاتی اگر به دست هکرها بیفتد، می تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد و هکرها می توانند از این داده ها برای رسیدن به مقاصد خود استفاده کنند.

شواهد و قراین نشان می دهد مخالفت های گسترده ی برخی شرکت ها و کاربران دربرابر چنین رویکری مطرح شده است. اسکن اجباری چهره برای حضور درشبکه های اجتماعییا برای استفاده از تلفن همراه، موضوعی است که بسیاری با آن مخالف هستند و چنین روالی را نمی پذیرند.

دولت چین وعده داده از فناوری تشخیص چهره برای نظارت بر حضور دانشجویان در دانشگاه نیز استفاده خواهد کرد. باوجوداین، دغدغه ی اصلی مخالفان این طرح آن است که چین بخواهد از این فناوری فقط برای خنثی کردن مخالفان ی استفاده کند و طرح موضوع ی بهانه ای بیش برای فعال کردن این سیستم نیست.

شراکت AMD و سامسونگ پردازنده‌های گرافیکی رادئون را وارد دنیای موبایل می‌کند

قابلیت استریت ویو به سرویس نقشه‌ اپل اضافه شد

یکپارچگی با برترین تجهیزات شبکه به اپل هوم‎‌کیت اضافه می‌شود

گوگل کروم با هدف تجربه کاربری سریع و شبیه به اپلیکیشن توسعه می‌یابد

سونی در سال ۲۰۲۰ چهار گوشی پرچمدار و سه گوشی میان‌رده از سری اکسپریا عرضه می‌کند

اپل نام اپلیکیشن WWDC را به Apple Developer تغییر داد

فیسبوک اپلیکیشن تشخیص چهره را روی کارمندان خود آزمایش می‌کند

چهره ,استفاده ,های ,کاربران ,فناوری ,اسکن ,تشخیص چهره ,از فناوری ,چهره برای ,اسکن چهره ,فناوری های

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


ترفند روز lasawer الگوی آزاد مطالب اینترنتی مطالب اینترنتی دانلود مقاله می نوشت مطالب اینترنتی toplinks seosite
دزدگ